O nás

Úvodní stránka | O nás

Dalibor Bonček

Představujeme se

Společně k lepší finanční stabilitě

„Jediný způsob, jak dělat dobře svou práci, je milovat to, co děláš." Steve Jobs

Na poli finančního poradenství působím od roku 2008. Mé začátky jsou spojeny se společností ZFP Akademie, a.s., kde jsem začal získávat své první zkušenosti a dovednosti ve finančním zprostředkování. Svou první vlastní obchodní pobočku jsem založil v roce 2010 v rámci svého působení v tehdejší České pojišťovně, a.s., kdy jsem se rovněž začal aktivně zajímat o management se zaměřením na tvorbu a řízení obchodního týmu.

Získané zkušenosti jsem zúročil v pojišťovně Kooperativa, na pozici manažer obchodní skupiny, kde jsem vybudoval plně funkční pobočku a obchodní tým ve Frýdlantě nad Ostravicí. Na rostoucí požadavky a potřeby našich klientů jsme v roce 2017 reagovali navázáním spolupráce se společností UMD network, a.s. Našim klientům můžeme nabídnout produkty všech významných obchodních partnerů působících na finančním trhu. Se svým týmem v současné době servisuji přes 2000 spokojených klientů, kteří nejvíce oceňují naše zkušenosti nabyté za působení ve dvou největších pojišťovnách na českém trhu.

V osobním životě jsem syn, partner, kapitán námořní jachty, chovatel psa Ronieho, časem se ze mě stal plnohodnotný vesničan žijící v rodinném domku se zahradou v Pržně, kde ve volném čase kutím na svých technologických projektech.

Hledáme nové kolegy

Přidejte se do našeho profi týmu

Láká Vás kariéra ve finančnictví? Jste komunikativní typ? Baví Vás práce s lidmi? Třeba hledáme právě Vás! Je na Vás, jaký způsob spolupráce Vám bude nejvíce vyhovovat. Nabízíme perfektní zázemí v zaběhnuté společnosti, nesvázanou "rodinnou" atmosféru uvnitř týmu a v neposlední řadě také velmi (pozitivně) motivující finanční ohodnocení. Spojte se s námi.

Doporučitel

Doporučitel

Ideální příležitost pro všechny, kteří si chtějí přivydělat bez nutnosti odborných znalostí a vedení obchodních schůzek. Staň se našim doporučitelem a získej nadstandardní přivýdělek.

Mám zájem
Finanční zprostředkovatel

Finanční zprostředkovatel

Získej neocenitelné znalosti a zkušenosti na poli financí, inspiruj sebe a své okolí na cestě k finanční nezávislosti a to vše s podporou skvělého kolektivu pobočky ve Frýdlantu nad Ostravicí. Finanční podpora v začátcích a mimořádné firemní benefity jsou u nás samozřejmostí. To vše za nadstandardní příjem.

Mám zájem
Manažer obchodního týmu

Manažer obchodního týmu

Pokud již máš zkušenosti z finančního zprostředkování a manažerské ambice, čeká tě u nás jedinečná nabídka spolupráce.

Mám zájem

Máte dotaz? Chcete spolupracovat?

Ozvěte se nám!